MTL

Alla inlägg den 24 april 2008

Av Malin - 24 april 2008 20:41

glömde skriva det igår..så skriver in det nu så ni ahr koll på hur "gammal" han är:)


idag har det varit sommar värme ute, helt otroligt varmt..Så underbart!

Jag och ludde hoppade på bussen till trosa straxt efter elva..skulle ner å se om jag kunde hitta ngn dop present..Men inte gjorde jag det.. Bara massa döskallar å pirater på allt..Vill inte ha sånt!

Iaf så mötte vi C nere på torget så gick å käkade lunch ihop på krilles.

Efetr ha vräkt i mig en hamburgare bestämmer jag mig för att jag å ludde skulle knata hem till vagnhärad..Ludwig somnade gott precis då ådarakan började.Men han vägrar ju verkligen att lägga sig ner så sitter upp å sover och tillslut faller han ihop å ligger dubbelvikt så då får man lägga ner honom..Envisa unge..måste vara från pappa..ådå menar jag det för dom är precis lika envisa båda två..

Det var skönt att han somnade för då kunde jag lulla runt i min egna takt..

Efter ha gått halvvägs känner jag att jag fått blåser på nästan varje tå.(hade typ fina vårskor på mig, vilket jag egentlgien inte kan ha på fötterna)

Så skorna åkte av så det blev till att gå med strumporna resten av vägen..Men det gick bra då det var sopat överallt.

När vi kommer hem sover fisen än..så jag sätter mig å solar en stund.

Sen blev det krypa runt å leka på gräsmattan till halv fem..sen in laga mat å äta..Sen ut igen..men nu gick vi bara till affärn och tillbaka..S och A kom ju förbi på en kvällsvisit..


Men nu värker mina fötter..Men får hålla med ted..har ju bara mig själv att skylla.


Imorgon blir det öppna förskolan på förmiddagen sen hem å städa lite..ska åka till stälje på kvällen..köpa doppresent å cykelbyxor..

Får väl se om ted följer med på dopet i helgen..verkar som om han kanske får jobba hela helgen för att kunna vara ledig nästa fredag..För vi ska ju brumma ner till ohamn då.Myspys


Nej nu ska jag duscha, fast det vore grymt skönt att ha ett badkar idag så man slapp stå upp..Ja jag tycker synd om mig själv:)


Mors på er! 


Ovido - Quiz & Flashcards