MTL

Direktlänk till inlägg 8 mars 2008

Älskling då...

Av Malin - 8 mars 2008 20:43

Idag har jag varit å storhandlat på ica maxi i Stälje.. Hittade äntligen majsbågarna , letade som en tok vid barnmaten..men dom fanns ju vid chipsen å det..Köpte 2 påsar på en gång..dom var ju ganska stora ju! så nu har L. sitt lördags godis också:)..fats kommer nog bli att han får dom lite titt som tätt.. typ när vi äter å ha blir sugen osv..Även jag tyckte dom va ganska goda..satt å knapra i mig en liten skål nyss, enbart gjorda av majs..

0 % fett å inge salt tillsatt, så med andra ord..riktigt nyttiga..kanske ska börja med det på helgerna istället?

Har ju typ slutat  med läsk..dricker bara loka å ramlösa hela tiden istället..fast ngn ddricka blir det ibland..men va fan gör det?

  Vi var även å fikade hos mormor å morfar, min mormor å morfar alltså..mormor har fått en ny knäskål så mamma la om såret å så.


Sen bjöd mammsen på mat ikväll..raqlett(eller vad det heter)..riktigt gott.

Fast var bara jag å L som var där..T var å badade på sydpoolen med C. och ungarna..Dom har förövrigt fortfarande inte fått ngt barn...envisa unge det där..har ju vart inne på bb 2 ggr..sist hade ho värkar var 5 min. sen så avtog det igen..hum..jobbigt att gå spänd å vänta hela tiden..C har haft huvudvärk å migrän nästan varje dag den här veckan..förstår honom verkligen!


L. har varit mkt piggare idag..knappt ngt snor alls å har ätit riktigt bra..fast fortfarande inte lika mkt som förr, men en klar förbättring!

Han fick ett par solbrickor idag,skittuff var han i dom..å sen en ny vårmössa..Får ta kort imorrn om vi är ute på promenad å solen skiner..


Igår kom min underbara hem med världens bukett bara sådär, så himla fin var den..å stog det på kortet att jag var världens bästa mamma..å sen sa han att jag var värd den..

Du är bara för underbar Ted!

Var verkligen det jag behövde efter ha haft en vecka utan ngn ordentlig nattsömn..Finns det ngt bättre än när man blir överaskad sådär?

Älskar dig!!


Ett litet frö ska växa  å bli stort, hoppas verkligen allt går vägen.Skulle vara så underbart!!


Lite nya bilder läggs upp nu.


En bild när vi är ute å leker på gräsmattan..L tycker gräset är lite läskigt å konstigt..Sen en bild på vår sons underbart fina ögon..helt otroliga..

Min underbara blomsterbukett å sen min käresta;)


Hoppas ni har det trevligt hos Roy familjen Nygren!


KRam Hej

 
 
Ingen bild

Sara

8 mars 2008 23:23

Heeej vännen!
Va fina blommor det är du såklart värld :0)
Å lilla ludde så söt, nu har jag äntligen fått in korten på datorn från ÖF. Hur vill du att jag skickar dom? Puss.

 
Ingen bild

Caroline

9 mars 2008 12:48

Guuh vilken fin bukett med blommor! :)

Ett litet frö ska växa å bli stort, hoppas verkligen allt går vägen.Skulle vara så underbart!! Är du gravid?? *nyfiken*

Kram kram

 
Ingen bild

Farfar

9 mars 2008 13:45

Där serman vem Ted brås på. Komma hem med blommor utan att det är någon speciel dag det gillar jag. Kram på er alla. Farfar

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Malin - 11 april 2010 18:42

Jusst nu känns det sådär.. Hur mkt jag försöker att intala mig själv att du är en vuxen männsika och du har gjort detta val själv..Så snurrar tankar å funderingar hela tiden. Det går så mkt energi åt det så jag känner mig ständigt trött å Ted sa ti...

Av Malin - 6 mars 2010 07:42

VINN SVERIGES STÖRSTA BARN GOODIEBAG VÄRDE 40 000:- ”Jag är med och tävlar om Sveriges största barn goodiebagvärde över 40 000:- på Muppsan´s blogg!!En massa extra vinster kommer det oxå att bli, så tachansen du med” HÄR ÄR VAD NI KA...

Av Malin - 6 mars 2010 07:25

Usch, jag är så less. Nu är det 3dje gången på ca 1 månad som barnen är magsjuka. Får dåligt samvete över att jag inte är på jobbet nu när man precis börjat jobba å vi har massa bollar i luften som får skjutas upp för att man vabbar titt som tätt...

Av Malin - 27 februari 2010 07:35

Imorgon är det våran 5 års dag så idag ska vi gå på bio och äta gott. Okej storhandla ska vi göra på en gång också när vi har barnen hos mamma, men det an väl vara romantiskt det med? =)   Igår var Ted hemma och vabbade då de ringde från dagis å ...

Av Malin - 20 februari 2010 07:56

Jag har nu efter närmare 3 års mammaledighet kommit igång och jobba igen. Å vad jag älskar det! Många tror och tycker att vara mammaledig är värsta lyxen i jämförelse med att jobba, men jag håller inte med! Att lämna barnen till dagis där dom får lek...

Ovido - Quiz & Flashcards