MTL

Alla inlägg under april 2009

Av Malin - 20 april 2009 06:15

Igår var vi och firade Lucas som fyller 3 år idag.. Fullt ös å massa folk..Tur man kunde gå ut en sväng till lekparken så barnen blev heel nöjda.


Ludde hade ju såklart inte tid att sova middag på dagen så när vi åkte därifrån så slocknade han i bilen på en gång..så fick väcka honom vid 17.30 igen men som utr va somnade han faktist om vid 20.30 igen å har sovit gott hela natten och sovr fortfarande..Bara lille F som inte vill sov längre än till 6. F har förövrigt krånglat hela natten med lite knip i magen..Eftersom vi såg sist vi var på bvc att han inte följer sin kurva så var det dags att börja mer å mer med mat ,gröt välling ..så blir nog lite knip i magen innan omställningen är klar..

Idag är det tänkt att jag ska ta med mig barnen till kyrkis nu på förmiddagen å sen kommer T och hämtar oss vid elva för storhandling..Det enda vi ahr hemma i frysen jusst nu är en falukorv å en storpåse med svartvinbär . (skulle fått med mig blåbär från Farmor C men blev lite fel där, så den påsen väntar på dig här hemma C)

Av Malin - 18 april 2009 22:11

Jag kom in på en blogg som tillhörde en tjej som kände den lille cancer sjuke victor på 1,5 år som inte orkade kampen längre för några dagar sedan.

När jag kom in på bloggen visste jag att nu borde jag stänge ner det här fönstret..för sånt här klarar jag verkligen itne av att läsa om utan att falla ihop i storgråt. Men var bara tvungen..Hon som hade blogge hade satt ihop ett filmklipp med massa foton på den underbart söte lillkillen.där brast det för mig...usch stackarn..Ett litet barn ska inte behöva gå igenom något sånt. Å hur lyckas man klara sig igenom ngt sådant som förälder?

Det är ju ens största fasa i livet att något någongång ska hända ens barn. Det är så jobbigt att ens tänka tanken så man gör det aldrig förrens man får läsa om ngt som detta.

Jag tror verkligen alla som är föräldrar i sverige känner med den här familjen å beklagar det som hänt.. Iaf gör jag det.

Av Malin - 18 april 2009 11:39

Jag blir så fruktansvärt arg,ledsen,irreterad..

Man försöker så gott det går med att ha nöjda barn( vilket betyder lekparken å vara utomhus) samtidigt som man ska lyckas hålla hemmet städat, tvätt som ska tvättas, mat som ska lagas och inhandlas..

å ändå klagas det bara för att soporna är fulla? Blääk..gör det jsälv då om det itne är bra gjort!! hela dagen känns helt fucked up nu..

Ibland önskar jag att T kunde vara hemma med barnen i en månad å fixa allt som ska göras..Kanske skulle han förstå då att man itne orkar ta tag i allt eller att vissa saker blir halvgjorda för att man inte alltid har barn som är nöjda..


Aja nog om det..nu är iaf T borta i vljung..städdag å möte så han lär väl vara borta hela dagen..barnen sover jusst nu men sen ska jag nog ta en promenad i kylan å så blir det väl ett stopp hos änderna å lekparken..

Annars blir det nog inte mkt mer gjort idag..


ha en fin lördag.


Av Malin - 17 april 2009 22:37

ligger i sängen och är riktigt aptrött så skulle inte förvånas över om ni inte fattar vad jag skrivit eller ngt liknande.. Så ni får ha överseende med det..


förmiddagen spenderades iaf i lekparken med ett gäng mammor,pappor å barn. Ludde fick in en fullträff av en gunga så han fick en överläpp i size xl..

men det var ingen större fara..tänderna såg fin fina ut å han har inte klagat ngt alls över läppen,

när vi kom hem sussa båda barnen så du passade jag på att baka ägg å bacon muffisn till mig ..ganska goda faktist..tog lite ädelost i med..

eftervilan gick vi ut igen å ludde ramla å satte handen i atggbuskar..blodincident nr 2.. han har en tagg kvar som vi ej får ut ,,men har satt aco sprit under ett plåster över natten för att se om den kryper ut lite.


kvällspromenad å så ska det låta... ja det avr väl dagen ungefär..

Av Malin - 14 april 2009 07:16

lillfisen f är inte med på ngn bild då han nästan alltid sover när vi är iväg i lekparken..men ska ta lite ikväll på kalaset så ska vi se till att f är med också.

Av Malin - 14 april 2009 06:49

Gårdagen var grå men ändå varm. Tog en promenad på ef. sedan var vi ute så L fick leka lite i sin sandlåda som T var å hämta sand till igår. det var ungefär dt enda som blev gjort men skönt med en slöar dag.

imorse när barnen vaknade stog kl i sovrummet på 05.. å nej tänkte jag å försökte få dom å sova iaf en timme till ..men insåg ganska snabbt att det inte var lönt.. men väl i köket ser jag att kl faktist är 6.15 så då var det ju helt normal tid barnen vaknade men ted fick stressa iväg på morgonen istället.


idag ska vi först på en fika uppe på berget.. måste kika in nya huset ju..är så nyfiken. sen ikväll blir det fira lillflisan..2 år idag..grattis på din dag alicia. var ju inte länge sen vi firade 1 års dagen..tiden bara springer iväg.. ska iaf bli så kul att träffas då det är alldeles för länge sen nu.



Av Malin - 10 april 2009 21:45

vilken härlig dag det varit idag!

Brygge kaffe å bredde smörgåsar och tog vårt pick å pack ner till lekparken vid safiren. Var där i ca 2 timmar innan det var dags för hemgång. Stannade till vid änderna å gav dom lite bröd. väl hemma blev det snabb lunch för att sedan gå ut på tomten. Drack kaffe på trappen å njöt av solen medans bus lekte förfullt. Sen blev det ner sågning av plommonträdet(kapning, men vet i sjutton om det någonsin växer ut igen) å grillning. Ted å L gick inte in förrens kl 19 å då var plutt så trött att han slocknade i sin säng så fort han fått ny blöja å tvättat sig lite..

När barnen somnat gjorde jag iordning gubbröran inför morgondagen..mm så himla gott..Ska faktist äta bröd imorgon..Måste ju ah gubbröra på kavring..Annars är det ju itne påsk:D

Efter det satt jag å honey å mös i soffan å kollade på så ska det låta..riktigt bra denna gång..jaja det är lite tantvarning men det skiter jag fullständigt i..ett måste varje fredagkväll:)


Nu blir det snart sängen..är helt slut som vanligt vid denna tid!

Av Malin - 9 april 2009 19:36

nu på kvällen blev det riktigt härligt vårväder igen så vi klädde på oss å tog en promenad..först till änderna för att ge lite smörgås..sedan promenerade vi runt en sväng i byn för att stanna en stund i lekparken..

när vi kom hem hade pappsen köpt nya tuffa skor till Ludde..så himla tuffa var dom..me like!!


dags att göra iordning barnen för natten nu..

Ovido - Quiz & Flashcards