MTL

Alla inlägg den 20 april 2009

Av Malin - 20 april 2009 06:15

Igår var vi och firade Lucas som fyller 3 år idag.. Fullt ös å massa folk..Tur man kunde gå ut en sväng till lekparken så barnen blev heel nöjda.


Ludde hade ju såklart inte tid att sova middag på dagen så när vi åkte därifrån så slocknade han i bilen på en gång..så fick väcka honom vid 17.30 igen men som utr va somnade han faktist om vid 20.30 igen å har sovit gott hela natten och sovr fortfarande..Bara lille F som inte vill sov längre än till 6. F har förövrigt krånglat hela natten med lite knip i magen..Eftersom vi såg sist vi var på bvc att han inte följer sin kurva så var det dags att börja mer å mer med mat ,gröt välling ..så blir nog lite knip i magen innan omställningen är klar..

Idag är det tänkt att jag ska ta med mig barnen till kyrkis nu på förmiddagen å sen kommer T och hämtar oss vid elva för storhandling..Det enda vi ahr hemma i frysen jusst nu är en falukorv å en storpåse med svartvinbär . (skulle fått med mig blåbär från Farmor C men blev lite fel där, så den påsen väntar på dig här hemma C)

Ovido - Quiz & Flashcards