MTL

Alla inlägg under mars 2009

Av Malin - 8 mars 2009 14:52

nä men vi börjar väll om igen med spyor..perfekt toppen..yes precis det vi hoppats på..lillkraken måste ju få bli frisk nu...

Av Malin - 8 mars 2009 12:06

äntligen har dt vänt.. ludwig äter å dricker..såå skönt.

tänkte bjuda på lite bilder från sjukstugan.:)

Av Malin - 7 mars 2009 20:40

Det verkar som om det håller på att gå åt rätt håll nu med ludwig..han har ätit å druckit en del idag..inga spyor däremot fortfarande diarré..men inget utav det de senaste timmarna så nu håller vi tummarna!


annars är det bra med resten av familjen..ted har varit hos martin ,sara och alicia å satt kakel i deras kök både igår å idag..men nu så är det klart..så väntar spänd på att få se lite bilder nu sara..


Melodifestivalen å gos med älsklingen blir det nu när barnen sover. Mys pys!


Måste säga ett stort grattis till farbror Roy som fyller 25 år idag! Önskar vi kunde varit i värmland å gett dig en stor grattis kram..

Av Malin - 6 mars 2009 21:43

Usch vad jag tycker det är jobbigt med denna magsjuka..Ludwig har knappt fått i sig ngt alls nu på 2 dygn..Vi teskedar fortfarande i vätske ersättning å han har väl fått behålla ngn deciliter..har lyckats få i honom lite vitt bröd me..men det är allt..han drack blåbärssoppa i morse säkert en flaska sammanlagt å åt lite rivet äpple..men sen efter ngr timmar började han spy igen..min lille prins..Snälla vänd nu..så vi får vår friska virvelvind i hemmet igen!

Av Malin - 5 mars 2009 17:37

Ludwig är fortfarande riktigt skruttig..han får inte behålla ngt alls nästan..men försöka ge honom 2 tsk vätskeersättning var 5 minut nu..hoppas han får  behålla det så det kan vända snart..

Av Malin - 5 mars 2009 08:31

Jahopp ..nu var det vår tur..jag som trodde vi skulle slippa det..men icke sa nicke..Vid halv ett inatt började ludwig å spy..sen igen vid 2 å sen vid 4 å sen vid 6..nu sussar han gott stackarn..Får väl se om vi andra åker på det också..Så nu är det kurera lill fisen som gäller..vätskeersättning å försöka pilla i honom lite mat..självklart blir det ju tvätta uop ngr maskiner med sängkläder också..


nej nu vaknade ludwig..bye

Av Malin - 4 mars 2009 07:17

Mina små prinsar är som vanlit uppe med tuppen. men idag var det Fabian som vaknade först och inte tvärtom som det brukar vara. Har hunnit släpa mig ur sängen, bytt bort nattblöjor å satt på kaffe..Så nu sitter L nöjt framför Teletubbies i sin fotölj å F ligger på golvet å leker(äter på alla saker).


Känns som om jag skulle behöva ha en massage för att komma igång idag..Har så ont i ryggen efter ha legat i samma sovställning från 4-6 å ingen skön ställning men blev så då F ammades å L låg tätt tätt intill å skulle gosa han med..Förstår inte varför det inte duger å gosa med pappa på nätterna..vore underbart med lite jämnfördelning..

Av Malin - 3 mars 2009 20:42

Jaa som vanligt har vi spenderat förmiddagen på kyrkis..Dock var jag gryymt trött idag så kände efter ngn timme att jag skulle nog ha stannat hemma egentligen..Men men när man väl klätt barnen satt sig på bussen å åkt dit så kan man lika gärna stanna kvar tiden ut..Ludwig lekte jätte bra med Douglas idag..å det roliga var att dom verkligen lekte med varandra i ca en timme.Det har jag inte uppmärksammat att han gjort innan..då har det mer varit en kamp om en å samma leksak.

Efter kyrkis åkte vi till vårdcentralen för att ta ett prov på Fabians ögonjocks å hämta nya ögondroppar..sedan hem för att äta den goda kycklingsalladen ted hade gjort..Han har lagat mat nu 2 dagar på rad..Hör verkligen itne till vanligheten så jag  njuter av att slippa det..


Vid halv fyra fick vi fika besök av Pernilla, Andreas och Amalia..De hade köpt med sig massa gott från trollet..så där satt jag med en mazarin i handen..Humm skulle ju inte..å nyss tog jag en näve chips..Men nu får det vara bra på ett tag igen..har faktist gått ner nästan 2 kg bara på att sluta med godis ,läsk ,chips osv. å det på 3 veckor..så är ju värt att hålla uppe!



Ovido - Quiz & Flashcards