MTL

Alla inlägg den 1 september 2009

Av Malin - 1 september 2009 08:02

Hör och häpna mina vänner , igår gick jag ner i källaren och tog fram mina löparskor för att sedan gå ut och springa slingan.. Sprang iofs bara ett varv men alltid ngt .. Första 500 meterna trodde jag att jag skulle dö..De blev stopp i halsen och kändes som luften varken kom in eller ut ..Men bena kändes lätta och efter de där 500 meterna så gick det galant..Skulle absolut ha orkat springa ett varv till men kände att jag först ville springa 1 varv för att se hur knät reagera på det coh måste säga att jag inte känner ngt alls i knät idag! underbart..


Ska verkligen försöka komma ut nu ngr ggr i veckan .. Vet ju att jag mår mkt bättre när jag rör på mig.. De gäller bara att få ut latmasken ur arslet i mellan åt.


Barnen har fått en ny rutin sedan dom sov borta i helgen.. De har fått för sig att det är dags att gå upp kl 5.15 och nu när man stiger upp då är det ju svart som natten fortfarande..

Jag måste erkänna att jag dom sista veckorna längtat efter hösten men jag avr nog inte beredd på mörkret som faktist kommer med hösten..De senaste dagarna har jag avrit trött allt jämt.. Dags att proppa i sig massa vitaminer nu kanske för att hålla sig pigg och förhoppningsvis slippa en massa sjukdomar.

Såg på ngn sida på nätet att man kunde köpa tuggtabletter med vitaminer till barn mellan 1-12 år..Funderar starkt på att köpa en burk till kidsen.



Har noll aning om vad som ska ske idag..Nu har jag en än gång fått för mig att hålla ludde borta från blöjor så nu när han går utan blöja vill jag inte gå iväg alltför långt eftersom han själv än så länge inte säger till..


Ovido - Quiz & Flashcards