MTL

Alla inlägg den 31 augusti 2008

Av Malin - 31 augusti 2008 19:08

hittar alla andra massa kantareller och inte jag?..idag hittade jag en enda..å annars var dte mest bara grenar å kottar i skogen..Vilket iofs lillplutt var nöjd med..men har ju varit så sugen på smörstekta kantareller på macka nu..men aldrig lyckas jag få de..å vägrar gå å köpa svampen..det gör jag bara inte..måste ju finnas i skogen om alla andra lyckas.


Ted är iväg å spelar en pokertunering uppe på kasinot cosmopol i stan ikväll..Spännande att få höra vad ahn tyckte om det sen..De var 9 st härifrån som åkte upp och tuneringen började kl 18.00 så lär nog inte komma hem förrens seeeent inatt..men han är ju ledig imorrn så det spelar ju ingen roll..


pluttis sover som en stock..å förstår honom..jag är också heeelt slut efter en promenix i skogen..å sen är han ju jätte snorig å slemhosta..så det tar ju på krafterna det med..Får väl se om det lägger sig ngt nu i veckan annars får det bli ett samtal till bvc.


är så trött så jag inte alls känner för att måla garderoberna..men kanske är lika skönt att göra det så har man det gjort sen..tar ju faktist ingen tid om man bara kommer igång..


Tvätthögen växer bara mer å mer hela tiden..måste verkligen sätta igång en maskin ikväll..men sen efter jag har gjort det å målat så ska jag halvsova i soffan..guuud så skönt!:)



Ovido - Quiz & Flashcards