MTL

Alla inlägg den 18 augusti 2008

Av Malin - 18 augusti 2008 08:11

Japp idag är det min födelsedag..och hur känns det?

Hum ja som vilken dag som helst..Blir ju inte så stor skillnad mellan 20 och 21..Tror inte det kommer kännas särskillt speciellt förrens man fyller 25.

Men dagen ska iaf firas med att jag å min bejbi åker upp till heron och kollar på bio, fick ju nämligen biobiljetter igår..Dock så verkar det inte vara ngn vettig film men skit samma ..Alltid mysigt att komma iväg en sväng.


Måste bara berätta en så rolig sak..I lördags natt blev jag väckt vid 5.00 tiden av att ted drar av mig täcket..han verkligen sliter i det flera ggr å först blir jag sur..jag menar ahn har ju faktist ett eget täcke över sig..Men sen börjar han lite mysigt smeka mig över rumpan å ge mig en kyss..Jaha tänkte ja..det var ngt annat han ville..Så jag börjar vakna till å myser tillbaka..Han nafsar mig så där mysigt i nacken å halsen..för att sedan lägga sig ner ordentligt med huvudet på kudden igen OCH SNARKA! Alltså han drömde allting och i sömnen så gjorde han så på mig..Snacka om att jag blev snopen..Men gjorde mig inte så mkt då jag var sjuk trött eftersom ludwig hade varit vaken mellan 2-4.30 den natten.


Under dagen blir det nog inte speciellt mkt gjort..förrutom att tvätta och gå å slänga alla dessa reklamblad..Är ju grått och tråkigt ute idag med..Man får nästan lite höstkänsla över det hela..Man måste ha lamporna tända hela dagen å man är lite lagom urrig när man kliver upp ur sängen på morgonen..Visst kan jag tycka det är mysigt det med..Men inte riktigt ännu..om en månad tycker jag det är mysigt.

Men tiden går ju så sjukt snabbt nu. Hela sommaren har snart sprungit iväg och lika lång tid som det har varit sommar (3 mån)..lika lång tid är det kvar av graviditet nr 2. Eller kort tid får jag väl sig..Kan inte förstå att det bara är 3 månader kvar tills man förhoppningsvist är 2 barnsförälder. Så himla mys!

Ovido - Quiz & Flashcards