MTL

Alla inlägg under augusti 2008

Av Malin - 31 augusti 2008 19:08

hittar alla andra massa kantareller och inte jag?..idag hittade jag en enda..å annars var dte mest bara grenar å kottar i skogen..Vilket iofs lillplutt var nöjd med..men har ju varit så sugen på smörstekta kantareller på macka nu..men aldrig lyckas jag få de..å vägrar gå å köpa svampen..det gör jag bara inte..måste ju finnas i skogen om alla andra lyckas.


Ted är iväg å spelar en pokertunering uppe på kasinot cosmopol i stan ikväll..Spännande att få höra vad ahn tyckte om det sen..De var 9 st härifrån som åkte upp och tuneringen började kl 18.00 så lär nog inte komma hem förrens seeeent inatt..men han är ju ledig imorrn så det spelar ju ingen roll..


pluttis sover som en stock..å förstår honom..jag är också heeelt slut efter en promenix i skogen..å sen är han ju jätte snorig å slemhosta..så det tar ju på krafterna det med..Får väl se om det lägger sig ngt nu i veckan annars får det bli ett samtal till bvc.


är så trött så jag inte alls känner för att måla garderoberna..men kanske är lika skönt att göra det så har man det gjort sen..tar ju faktist ingen tid om man bara kommer igång..


Tvätthögen växer bara mer å mer hela tiden..måste verkligen sätta igång en maskin ikväll..men sen efter jag har gjort det å målat så ska jag halvsova i soffan..guuud så skönt!:)



4,5

Av Malin - 30 augusti 2008 19:54

Vägde mig idag..har verkligen inte vågat göra det innan för det känns som om jag har lagt på mig hur mkt som helst den här graviditeten..Men idag tog jag klivet upp på vågen som visade att jag i v.29 med 80 dagar kvar till bf har gått upp 4,5 kilo..Måste säga att det kändes väldigt bra å det sägs ju att ämnesomsättningen ökar en del i slutet av graviditeten så förhoppningsvist behöver det inte bli allt för många kilon till. men en del blir det ju alltid.


är så trött ikväll..fötterna värker..å ögonlocken känns tunga..Tänkte först att jag skulle ha målat garderobsdörrarna nu när L. sover..men orkar verkligen inte..utan ska lägga mig i soffan med vetekudden längst ryggslutet ,fötterna upp i luften å en vi föräldrartidning i händerna..en underbart skön lördagskväll enligt mig!


Nej nu ska jag gå ner och låsa källardörren som säkert stått olåst i en vecka..pinsamt hur slarvig man är..tänk å komma hem en dag och alla grejjer i huset är borta utan att ngn behövt bryta sig in hos oss..

Sånt får inte hända så nu ska den hållas låst..Måste bara få in det i min kära sambos huvud också då det faktist är han som vistas mest i garaget!


tack å hej!

Av Malin - 28 augusti 2008 11:02

Lillplutt var vaken massa inatt vilket innebär att jag med var det och varje gång han somnat om å jag skulle göra det samma så började parveln inne i magen att böka förfullt..Låg man på sidan så sparkade den neråt mot madrassen så det var jätte obehagligt å vande man sida började den likadant på andra sidan..Låg man på rygg krånglade den också..så hela magen guppade upp och ner..Å mitt i smeten blev jag dunderförkyld inatt..


Men ska faktist gå och sova snart..så fort ludwig somnat in ska jag också krypa ner i sängen å sova lääänge!

Måste nämligen städa när jag vaknar igen..ser förjävligt ut här hemma..Skor precis överallt efetrsom våran prins älskar att prova allas skor å dra runt med dom i alla rum i detta hus..


blev inge mvc idag eftersom vi är krassliga här hemma..så nu ska jag inte dit förrens den 9/9..samma dag som luddes 1 års kontroll.


Måste bara säga att jag var på hulo igår för att kika lite..och vilken förändring det kommer bli..Skoavdelningen har blivit så bra nu, massa fina pax skor av alla möjliga slag till lilleman..så nästa gång det är dags för dojser ska ajg helt klart kika där först..En hel dle fina kläder hade dom fått in också till ludwig..men eftersom dom bygger om förfullt var det rörigt än..Men hittade iaf en tröjja till plutt på rean 34,50:- lagom pris det:)


Känner mig ganska duktig faktist..Eller duktig å duktig..ekonomisk iaf..Har köpt grejjer till frida på rean till hon fyller år..en bikini, en tjocktröja och en tshirt...sammanlagt pris 105 kr..


Nej nu ska jag soooova.

Av Malin - 27 augusti 2008 20:10

Ludwigs rum är färdigmålat..och vilken skillnad lite färg kan göra!

Stjärnorna blev inte helt perfekta..men jag är super nöjd ändå..

Med de 2 nya Hyllorna/byråerna kommer det bli pörfa!

Ludde har stått å bankat på dörren nu i flera dagar så han saknar nog sitt rum..Nu ska vi låta fönstret stå öppet över natten så får vi se om vi kan flytta in han grejjer i morgon igen eller om vi väntar ngn dag till.


Det är helt tyst här hemma..Honey är på match å plutt sover som en stock..

Det enda som hörs är tvättmaskinen som går i ett nere i källarn..


Bilen har varit hos hasse över dagen då bromsskivorna och bromsbeläggen var så dåliga att det var dags för byte..Trodde att det skulle rääcka med att byta fram men det var så pass dålia bak också så det måste bytas det med..

Så där försvann 5000:- i ett nafs..Tur att man fick bra tillbaka på skatten så man har råd med oväntade utgifter.


Idag har vi haft besök av min mormor och morfar..De kom förbi på en fika och för att plocka åt sig lite plommon..eller så lite var det väl inte..2 hinkar tog det allt med sig..Så är det fler som vill ha så varsågoda å kom hit å plocka innan de blir dåliga..Dom är verkligen jätte goda!


Imorgon är det dags för besök hos mvc..Får se om vi åker eller inte..Ludwig har blivit dunderförkyld å det bara rinner förfullt hela tiden...Vi fick ställa in luddes läkarbesök i tisdags..så fick en ny tid den 9 september istället.


Nästa vecka ska ted vara pappaledig..Å det ska bli så skönt att få sova lite på mornarna:)



Av Malin - 25 augusti 2008 21:56

Hela dagen..Först till jysk för att köpa lite grejjer..Sen till max för lunch..åt en hemskt äcklig sallad..Aldrig mer sallad där!

Vidare in till stan för att strosa runt för att sedan ta färden mot sjukhuset.

Syster ska få äta medicin nu i 1 år, ngt sköldkörtels hormon..då hon hade förhöjda värden..Det skulle även ha koll på henne för att visa värden visade på att hon hade en chans att få rematism och eftersom det ligger i hennes pappas släkt så vill man ha lite koll på det.. Men man trodde inte att hon får ont i hjärtat i mellan åt hade ngt med detta att göra..Men varje gång hon får det nu så måste man kolla pulsen på henne i en minut..För att se om man måste åka in till sjukhuset eller inte.. Läskigt värre när man lillasyster ska äta mediciner å gå å ta blodprover kontinuerligt..men samtidigt skönt att veta att hon får tabletter som ska hjälpa henne!


Iaf efter sjukhuset stannade vi till å hälsade på pappa ted och morfar micke på jobbet för att sedan åka till coop för mathandling..

Så fort vi kom till vagnhärad..skiftade vi bil å åkte med ted istället för att åka till färgcenter..Klev innanför dörren å satte igång med maten medans ted målade färdigt väggarna i rummet..Efter maten började ted med att göra iordning vår nya Blöjbyteshörna..så nu är det bara lite målning å så kvar där med. När det snickrat färdigt fick han lägga pluttis medans jag gick in i rummet för att måla listerna runt fönster och tak..Å nu äntligen har jag precis kopplat av med att sätta mig här..eller ligger faktist i sängen:)

Ted sover i soffan och ludwig i sin säng som är vi våran fotända nu..


Imorgon är det måla stjärnor som gäller..ska bli så skönt att få rummet klart..Slippa alla dessa leksaker som är utspridda över hela huset jusst nu..och även att få ha vårat sovrum själva i ngr månader innan nästa bebis kommer.


Nej nu orkar jag knappt hålla ögonen öppna..Godnatt

Av Malin - 24 augusti 2008 20:07

i fredags tog vi våran oxfilé och gick ner till mor med familj för grillning..det blev verkligen så himla gott kött..åt mängder!


igår var det dags för den årliga släktkräftskivan..alltid mysigt att vara samlade allihop..men måste säga att det faktist inte blev så himla lyckat i år..Men det är förståligt  då min kusin jusst separerat från sitt ex och barnen i den familjen inte vet vilket ben dom ska stå på jusst nu och inte föräldrarna heller för den delen..

Men i det stora hela får vi väl säga att det var trevligt.. Vi var hemma vid 23.00 och då somnade vi alla tre som ena stockar!

Ted som hade spelat match på dagen var så stolt..han gjorde en riktigt bra match och blev utnämd till matchens lirare av hela laget:)..så det kommer han leva på nu tills nästa match..vilket han iofs gör helt rätt i!


Today.

Vi vaknade vid 8.45..eller ted var redan vaken så plutt fick gå upp till honom så låg jag å halv sov till halv tio..När jag klev upp ur sängen stack ted iväg för att köpa god frukost.

Vid tolv tiden åkte vi ut till skogen för att se om det kunde ha kommit lite svamp..men en timme senare å 3 små kantareller hittade gav vi upp..Men ludwig var överlycklig över att få komma ut å gå i skogen..massa pinnar och stenar att leka med..Så det var lyckat iaf!..när vi kom hem igen somnade ludde på stört medans jag å honey satte igång att måla plutts rum..

 Rummet ser redan så mkt finare ut och nu är väggarna ändå bara vita..Färgen har dock tagit slut..så imorgon ska vi ner å köpa ny färg för att måla klart det sista..sen börjar allt det roliga med att måla stjärnor i olika färger..Tror jag ska göra det på tisdagkväll medans ted tränar..är så roligt när man ser förändringarna..För inte särskillt många hundralappar kan man få ett helt nytt rum!..Får hoppas slutresultat blir så bra som vi tänkt oss bara..


Imorrn ska jag åka med min syster och mamma till nyköping..gå å strosa lie på stan.Har ju faktist mina pengar sne jag fyllde år ifall jag hittar ngt fint till mig själv:) Frida ska till sjukhuset kl 13.30 för att få prata med en läkare om svaren på hennes prover..Så vi håller tummarna att det inte är ngn fara med min lilltjeja. Som inte är så liten längre..Fyller ju faktist 9 år den 20 september.


Nej nu ska jag värma vetekudden å bara slöa i soffan .

Av Malin - 22 augusti 2008 21:45

http://gratisgrodan.se/page/index.php?referral=4195


Jätte lätt att få grejer gratis. Bli bara medlem här och hjälp även mig få gratis grejer;)

Ovido - Quiz & Flashcards